Rebelisti omalla tyylillä

Olen kirjailja, freelance-toimittaja sekä luova sekatyöläinen. 

Rakastan kirjoittamista, komiikkaa, värejä, valokuvausta, eläimiä ja syvällisiä keskusteluja. 

Inhoan beigeä, Suomen talvea, turhaa nipottamista ja kaikkea epäoikeudenmukaisuutta.

Virallisesti olen:

-kirjoittanut vuodesta 2004 seuraaviin lehtiin: Apu Terveys, Voi Hyvin, Fit, Kauneus & terveys, Anna, Miss Mix, Autismilehti, Olé-lehti yms.

-julkaissut kolme kirjaa (alla)

-blogannut Hidasta elämää -sivustolle 

-opiskellut LCF Life Coachiksi ja NLP Practitioneriksi

-sparrannut muita kirjoittajia ja vetänyt luovuuskursseja 

-asunut Espanjassa melkein 3 vuotta ja työskennellyt nuorena vuoden au pairina USA:ssa 

-opiskellut audiovisuaalista tuotantoa ja editoinut tv-ohjelmia

-opiskellut kuntohoitajaksi ja työskennellyt kuntosaleilla

...ja vaikka mitä muuta. 

Julkaistut kirjani

Teksteissäni yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla fakta, viihde ja omaelämäkerrallisuus. Tyylini on rehellinen, suora ja räväkkäkin. Pyrin yksinkertaistamaan monimutkaisilta tuntuvia asioita, joskus jopa kapinoinnin kautta. Vakavista aiheista huolimatta (tai ehkä juuri siksi) hurtti huumori on kuulunut kirjoissani repertuaariini - mitä rankempaa itselläni on ollut, sitä enemmän revin siitä irti komiikkaa. Julkaisujani ovat Sinkun elämää (2017), Viisi vuotta elämästäni - melanoomasta meditaatioon (2014) ja Selkähelvetti (2011). HUOM! Kaikki ovat loppuunmyytyjä, mutta löytyvät kirjastosta - paitsi Sinkun elämää löytyy äänikirjana Storytelistä ja BookBeatista! 

"Loistokkaasti kuvattu sinkkujen elämää, kuten kuvaat omaa elämää ja haastateltavien. Lukijana voin samaistua moneen (lue: jokaiseen...) kohtaan ja tulee sellainen olo, että JUST NIIN MULLEKIN ON KÄYNYT. Kirjasta saa hyvin vertaistukea omaan sinkkuuteen ja samalla herää toivonkipinä, ettei haittaa vaikkei vielä ole löytänyt sitä Mr. Oikeaa...kaikki kuuluu prosessiin, eikä se muillakaan mene niinkuin saduissa kerrotaan prinsseistä ja prinsessoista. 

Tykkäsin tosi paljon pohdinnoista ja tehtävistä, esimerkiksi missä pohdittiin menneitä suhteita, millaisen miehen / parisuhteen haluaa ym. Turha sitä tavallaan ihmetellä miksei se Oikea ihminen tule vastaan, jos ei itse edes tiedä mitä etsii. Kysymysten ja tehtävien avulla helpompi hahmottaa itselleen selkeästi mitä haluaa ja mitkä ovat toiveet. 

Kirjassa tykkäsin myös " rempseästä" ja huumorintajuisesta tyylistä. Monesti tuli naurettua ääneen, ja mietin, että ihan mieletön tyyppi on tämän kirjan kirjoittanut. Toivottavasti kaikki sinkut lukee kirjan, herättää ajatuksia. Itse muutin kuin huomaamattani omaa käytöstäni, kun peilasin omaa treffi-"kulttuuriani". Nyt osaan paremmin arvioida vastapuolta ja välttää sudenkuopat sekä arvostan itseäni enemmän. Kiitos siitä!"

"Voi Satu millaisen kirjan olet kirjoittanut! Välillä järkyttyy, välillä tikahtuu nauruun! Käkätän täällä itsekseni, koirat tuijottaa kummissaan! Kirja imaisee sisäänsä, etenee kuin juna! Eihän sitä hitto soikoon saa käsistään, ahmin vaan sivu toisensa jälkeen. Oikeasti - upea, upea kirja! Ja sen lisäksi olen samperin kateellinen, miten verbaalinen olet."

-Eve Hietamies

"Luin Selkähelvetin samantien alusta loppuun. Jäin täysin koukkuun. Tykkäsin, ihastuin, rakastuin ... niin samalla tavalla ajattelen kaikesta mitä kirjoitat. Uskon täysin siihen että ihminen on kokonaisuus ja vaihtoehtohoidot lyövät perinteiset "hoitomenetelmät". Lääkäreitä ei kiinnosta mistä vaivat ovat tulleet, kunhan saadaan asiakas syömään lääkkeitä. Niin ... tuli lukiessa monta kertaa mieleen että kyllä täytyy Selkähelvetin kirjoittajankin olla aivan mahtava tyyppi sen lisäksi, että kirjoittajalla on valtava määrä tietoa ja omaa kokemusta. Olen todella kiitollinen että löysin kirjoittamasi kultakimpaleen ja odotan jo kovasti seuraavaa teostasi. KIITOS! P.S. Ne kirjan kirosanat olivat loistava lisämauste, tykkäsin."

Sinkun elämää löytyy nyt äänikirjana!

Storytelistä ja BookBeatista.