Rohkeutta on...-korttipakka tsemppaa vaikka joka päivä!

Kun elämässäsi tulee ratkaisun paikka, kenen puoleen käännyt? 

Rohkeutta ei aina edes tarvita suuriin asioihin, vaan me kaikki tarvitsemme rohkeutta ihan jokapäiväisissä arjen ratkaisuissa. Usein meillä on kuitenkin ympärillä varoittelijoita, huolestujia ja mitätöijiä - puhumattakaan meidän omista pään sisäisistä pelottelijoista! Yritä siinä sitten tehdä rohkeita ratkaisuja - ja kuitenkin ilman rohkeutta on aika mahdotonta tehdä mitään uutta.

Loin nämä 50 kpl Rohkeutta on... -korttia elämän joka tilanteeseen tuomaan viisautta ja vahvistusta, kun esimerkiksi:

-kaipaat elämääsi muutoksia, mutta et ole varma miten niitä tehdään

-mietit: "Entä jos epäonnistun? Entä jos muut eivät hyväksy ratkaisuani? Ja sitten joudun häpeämään ja jään yksin..."

-et enää halua tyytyä ihan ookoo -elämään vaan haluat alkaa toteuttaa sydämesi haaveita 

-tarvitset positiivisen näkökulman sille, että sinulla on lupa elää omannäköistä elämääsi

Tällaisten ajatusten vuoksi Rohkeus-kortit tukevat sinua juuri niinä hetkinä, kun mielesi on solmussa ja itseluottamus hukassa. Tarvitset jonkun kannustamaan sinua niin pienissä kuin isoissa ratkaisuissa - eli kun haluat elää elämääsi mieluummin oman käsikirjoituksesi mukaan sen sijaan, että kuuntelet muiden odotuksia tai omia pelkojasi. 

Rohkeus kasvaa askel askeleelta

Kun tarvitset epäilyjen sijaan rohkaisua ja viisaita sanoja, Rohkeus-kortit on helpoin - ja usko pois - halvin askel sille tielle.

Suurimmatkin ratkaisut alkavat aina pienistä askelista, eikä suinkaan isoista hypyistä.

Korttipakkaan kertyi peräti 50 vinkkiä kaikkiin elämän eri tilanteisiin: unelmoimiseen, liikkeelle lähtöön, suunnanvaihtoon, loppuun saattamiseen, hidastamiseen, läsnäoloon, herkkyyteen, luovuuteen, rakastamiseen, odottamiseen jne.

Rohkeus-korttien ajatukset ja vinkit ovat hyvin käytännönläheisiä valmennuksellisin vinkein maustettuna. Sinun ei siis tarvitse uskoa yksisarviisiin tai planeettojen asentoihin saadaksesi näiden korttien viisauksista kiinni. 

Näin käytät korttipakkaa

Korttien tekstit sopivat jokaiselle, joka haluaa syventyä miettimään sitä, miten elämästä saisi enemmän irti. Korttipakkaa osaa käyttää ihan jokainen! Kas näin:

1. Sekoita pakka. Tyyli on vapaa.

2. Voit levittää sekoitetut kortit vaikka pöydälle kuvapuoli ylöspäin tai jättää kortit pinoon. 

3. Voit myös valita kortin tekstin perusteella sen mukaan, mikä sinua juuri nyt puhuttelee. 

4. Jos valitset kortin kuvapuoli ylöspäpin, voit etukäteen keskittyä miettimään, mihin asiaan haluaisit opastusta. Kysy mielessäsi vaikka jokin kysymys.

5. Suosittelen nostamaan kortin vasemmalla kädellä, koska se on sydämen eli intuition puoli, mutta se ei ole pakollista. 

Nostaa Rohkeus-kortin itselleen miten tahansa, olen nähnyt omissa valmennusryhmissäni ne ällistyneet ilmeet, kun kyseinen ihminen saa juuri sen kortin, jonka viestin hän on tarvinnut siihen hetkeen. Myös Rohkeus-kortit tilanneilta asiakkailta olen saanut palautetta, että korttien viestit osuvat aina maagisesti oikeaan.


Ovh hinta 34 euroa

Jälleenmyyjät:

 Era Nova, Helsinki

Vihkokauppa, Tampere 

Tarotpuoti Tampere, Hämeenlinna ja Turku 

Mokomia Lifestyle, Joensuu 

Missä tilanteissa kortteja voi käyttää?

-aamuisin luomaan uskoa ja positiivista fiilistä päivään

-tiettyinä epävarmuuden tai ratkaisun hetkinä, kun tarvitset tukea ja neuvoja

-oman päätöksen vahvistamiseen

-työssäsi valmentajana, terapeuttina, esimiehenä yms., sekä ryhmissä että yksilötyössä

-keskustelun herättäjänä myös perheen ja ystävien kanssa

Asiakaspalautteet

Rohkeuskortit ovat aivan omaa luokkaansa, kiitos Satu! Olen käyttänyt kortteja erilaisissa toipumisryhmissä, taideterapiassa, tiimityöskentelyssä jne. Kortteja voi käyttää niin monipuolisesti. Joskus mennään vain yhden kortin viestillä eteenpäin ja toisinaan jokainen poimii oman viestinsä. Jokainen löytää AINA korteista viestin itselleen. Tästä syystä suosittelen Rohkeus-kortteja lämpimästi!


Piia, päihde- ja taideterapeutti

"Olen käyttänyt kortteja omien päätösten tueksi, kannustukseksi ja rohkaisuksi itselleni. Usein olen nostanut kortin päivän aluksi saadakseni rohkeutta tähän hetkeen.

Valmentajana olen käyttänyt Rohkeus-kortteja niin, että lopuksi olen antanut asiakkaan nostaa kortin ja pyytänyt miettimään ja kertomaan, mitä ajatuksia kortti herättää. Usein nämä asiakkaat ovat juuri jonkin uuden edessä ja saavat korteista paljon ajatuksia ja rohkaisua oikeaan suuntaan, sekä luottamusta omiin valintoihin. Kortin viesti jää vähän niinkuin matkaoppaaksi, kun asiakas lähtee.

Minusta nämä kortit ovat ihanat, kannustavat ja herättelevät, sekä ymmärrettävästi sanoitettu."


Tainariikka/Corevia, valmentaja

"Nostimme heti koko perheen kanssa kortit, kun ne tulivat postissa. Pojalle tuli luovuuden kortti, tytölle, joka on kipeä, että pyydä apua, minulle älä pelkää virheitä ja miehelleni anna anteeksi. Kaikki osui kyllä kohdalleen! Nämä jäävät nyt keittiön pöydälle kaikkien käytettäväksi ja ihailtavaksi." 


Heidi, oman elämänsä visualisti

"Käytin rohkeuskorttejasi nuorten valmennuksessa. Kansitaidetta pidettiin kauniina ja sanojina olivat erittäin luovat, taidettakin opiskelleet nuoret aikuiset. He saivat selata kortteja ja etsiä sieltä itselleen sopivan kortin. Monet ottivat useamman kuin yhden, sillä heidän mukaansa hyviä vaihtoehtoja oli "ihan liikaa". Tekstejä pidettiin todella hyvinä ja ajatuksia viisaina. Ryhmä toivoi, että kortteja käytettäisiin uudelleen, jotta voisi selailla tekstejä lisää ja ohjaajakin oli sitä mieltä, että nämä kortit halutaan ostaa yhdistyksen käyttöön." 

Mari, sosionomi

Luin just eilen sun Rohkeutta on -kortteja ja toimii edelleen, otin tänään lopputilin.

 

Jyrki

"Kortit ovat olleet käytössä työyhteisössä fiiliksen tuojina, keskustelua herättämässä sekä myös vaikeina hetkinä tsemppaamassa. Kortit ovat olleet ihan huiput ja niistä on tullut jo lähes tapa: kollegojen kanssa nostamme kortit lähes joka iltapäivä." 


Susanna, esimies